Menu
over Berichtje uit je Buik

Wat is het?

Berichtje uit je Buik is een niet-commerciële service van Moeders voor Moeders voor alle zwangere vrouwen van Nederland.

Vrouwen die zich aanmelden krijgen elke week een berichtje uit hun buik. Hun kindje ‘vertelt’ in dit berichtje hoe het met hem of haar gaat en hoe hij of zij zich ontwikkelt.

De berichtjes worden elke week ondersteund met een unieke video uit de film “Het wonder van een nieuw leven” van Lennart Nilsson en uit de film “Het leven voor de geboorte” van Nils Tavernier.

Meld je aan voor een wekelijks Berichtje uit je Buik

je zwangerschapsweek

Moeders voor Moeders

Moeders voor Moeders is een landelijk actieve organisatie en maakt deel uit van Aspen Oss b.v. Moeders voor Moeders wil graag de kinderwens van paren met vruchtbaarheidsproblemen vervullen.

Wat is Moeders voor Moeders

Moeders voor Moeders zamelt urine in van zwangere vrouwen. Hieruit wordt het hCG-hormoon gewonnen, dat vervolgens door farmaceutische bedrijven wordt gebruikt voor het vervaardigen van geneesmiddelen voor vruchtbaarheidsbehandelingen.

Hoe kan ik meedoen?

Meld je zo snel mogelijk aan, zodra je weet dat je zwanger bent! Je kunt namelijk meedoen vanaf de 6e tot en met de 16e week van je zwangerschap. In die periode bevat je urine het meeste hCG hormoon. Aanmelden kan tot en met de 11e week van je zwangerschap via het aanmeldformulier of via het gratis telefoonnummer 0800-0228070.

Zodra je je hebt aangemeld zal één van onze informatrices contact met je opnemen om een afspraak te maken. Zij vertelt precies hoe deelname in zijn werk gaat en beantwoordt al jouw vragen. 

Helaas

Onze website www.berichtjeuitjebuik.nl is niet beschikbaar voor Internet Explorer versie 8 en lager

Om deze website te kunnen bekijken, adviseren we Internet Explorer 9 of hoger, Google Chrome, Firefox of Safari.