Menu
Het aantal weken dat je zwanger bent
10
loopt van dag 70 tot 77, dit is je 11e zwangerschapsweek

Je bent net zwanger, wat bijzonder hè? Nu kun jij één van de Moeders voor Moeders worden, en zo stellen met een kinderwens helpen. Hoe? Heel simpel, door je aan te melden bij Moeders voor Moeders.

5 gram
4,5 centimeter

Mijn groei

Minimensje

Tot ongeveer deze week had ik nog een staartje, gek he? Maar dat is nu weg. Ik ben nu al een echt minimensje. Mijn hartje klopt 140 tot 160 keer per minuut. Met een beetje mazzel kan de verloskundige mijn hartje al horen kloppen, maar het hoeft nog niet. Dus maak je niet druk als het nog niet zo is!

Mijn mama

praktische zaken

Je ziet nog nauwelijks dat je zwanger bent maar toch is het handig om een aantal zaken al te regelen. De belangrijkste is kraamzorg. Laat je goed informeren over wat de zorg precies inhoudt. Verder kun je je oriënteren op kinderopvang en eventueel op zwangerschapscursus of –yoga.

Meld je aan voor een wekelijks Berichtje uit je Buik

je zwangerschapsweek

De mooiste ervaringen

lees en deel zelf je ervaring van week 10
"Vandaag 10 w+1 dag, eindelijk minder misselijk! Doodmoe en al sinds 3 weken uit m'n broeken gegroeid! Ik denk mijn darmen, buik is enorm! 2e"
Marisha
"De ene dag een betere dag dan de andere. als ik een dag niet misselijk ben word ik ook weer onzeker of alles wel goed gaat."
Angelique
"Moe, vaak rare smaak in mijn mond en ook lekkere trek. Ineens zin in cola light????"
Janine
"Zo ontzettend moe!"
M
"Zo ontzettend moe!! En de hele dag een vieze smaak in mijn mond :( En ook buikpijn. Ik ben dolblij, maar die kwaaltjes mogen wel weg..."
Elisabetta
"Moe, misselijk en al het eten gaat er vaker uit dan dat het erin blijft, maar 10 weken zwanger en volgende week de tweede echo!"
A
"Eindelijk na weken de hele dag misselijk zijn een eerste dag zonder misselijkheid.. via de huisarts zetpillen gehad en die helpen echt.."
E.S.S
"In voel me super enkan niet wachten op de volgende echt ,ben nu 10w en 3d ,wordt ik steeds verliefd op dit kleine mini mensje ??Dol blij"
Samanth
"Ik ben vandaag 10 weken en 3 dagen, ik voel me heerlijk! Alleen jammer dat ik snachts wakker word van de honger!! eerste echo!!!!"
--
"Ik ben vandaag 10 weken en 3 dagen,"
Shannnn
"Ben nu 10 wk en 3 dagen, ben licht in het hoofd, heel erg moe en idd ik kan ook al dagen niet poepen ??"
Saskia
"Draaierig, misselijk moe en al dagen niet kunnen poepen. Hormonen.. zucht! Nog heel even volhouden.."
Margit
"Vandaag 10 weken en 3 dagen zwanger , vanochtend onze eerste echo gehad. Helemaal verliefd !! Met ons kindje gaat alles goed! voel me super!"
Sophie
"Vandaag 10 weken en 3 dagen zwanger , vanochtend onze eerste echo gehad"
Sophie
"Voel me heel goed! Gelukkig geen last van misselijkheid, wel érg moe 's avonds! Vorige week 2e echo gehad, druk bewegend kindje! Super!!"
Lotte
9 weken zwanger 11 weken zwanger
Deel deze pagina op:

Helaas

Onze website www.berichtjeuitjebuik.nl is niet beschikbaar voor Internet Explorer versie 8 en lager

Om deze website te kunnen bekijken, adviseren we Internet Explorer 9 of hoger, Google Chrome, Firefox of Safari.