Menu
Het aantal weken dat je zwanger bent
9
loopt van dag 63 tot 70, dit is je 10e zwangerschapsweek

Je bent net zwanger, wat bijzonder hè? Nu kun jij één van de Moeders voor Moeders worden, en zo stellen met een kinderwens helpen. Hoe? Heel simpel, door je aan te melden bij Moeders voor Moeders.

2 gram
3 centimeter

Mijn groei

gewrichten

Mijn armen en benen krijgen vanaf nu steeds meer vorm. Dit komt omdat mijn gewrichten nu beginnen te groeien! Ik krijg schouders, ellebogen, knieën en heupen. Handig, dan kan ik me nog makkelijker bewegen.

Mijn mama

de emoties lopen op

Het kan zomaar zijn dat de blijheid van het ontdekken van je zwangerschap ineens omslaat in onzekerheid en gemengde gevoelens. Gaat alles wel goed? Hebben we de juiste beslissing genomen? Ben ik wel een goede moeder? Voel je hier niet schuldig over. Het hoort er allemaal bij. Blijf niet piekeren, maar praat erover met je partner, vriendin of bijvoorbeeld je verloskundige.

Meld je aan voor een wekelijks Berichtje uit je Buik

je zwangerschapsweek

De mooiste ervaringen

lees en deel zelf je ervaring van week 9
"Ik voel me opzich goed! Soms misselijk, veel moe, 't gevoel van 'n blaasontsteking, en moelijke ontlasting.. Maar ik heb 't er voor over!"
Cindy
"Misselijkheid neemt wat af, echo was goed en mooi maar blijft toch weer gek/onwerkelijk. Ben super moe. Maar dat gaat nog wel weg!"
Mama
"Intens gelukkig! Geen last van misselijkheid, wel vermoeiend en gevoelige borsten. Love my baby!"
Karin
"Maandag de eerste echo gehad. Wat bijzonder zo'n wondertje in mijn buik. Ik ben wel heeeeel moe, tussen de middag naar bed met zus to be"
Helena
"Met 6,5 weken de eerste echo gehad met kloppend hartje. Met 9 weken de 2e en werd al een echt minimensje, wat een geweldige ervaring!"
Elke
"Warm eten smaakt me vaak niet meer, behalve aardappel gerechten waar ik normaal niet zo van ben. En sinds een paar dagen vanaf de middag moe"
Elke
"voel me goed, maar uitgeput als ik thuis kom na een dag werken. Elke savond half9 naar bed (-: en veel dutjes in het weekend!"
Nienke
"Sochtends misselijk, kokhalzen en soms overgeven. Bij rustig kantoorwerk gaat het prima en na 3-4 uurtjes is de misselijkheid weg."
Elke
"Misselijk, kokhalzen maar niet overgeven. Warme maaltijd is nog steeds geen favoriet!"
M.
"Gelukkig uit het ziekenhuis na overmatig spugen en uitdroging. Nu niet meer misselijk en puur genieten van ons wonder!"
Mandy
"Ik voel me goed nu , week 6 en 7 had ik veel pijn in borsten nu niks eigenlijk maak me wel wa zorgen"
Sara
"Erg moe en ook erg misselijk. Wel dankbaar dat ik zwanger mag zijn"
kimberley
"Wat voel ik me misselijk! Wat ben ik moe. Maar wat ben ik blij met jou klein wondertje."
Sanne
"Voel me goed maar wel heel moe. Vandaag mijn eerste Echo gehad, mooiste wat ik ooit heb gezien, je kon zijn hartje zien kloppen <3"
Eliana
"Ruim 9 weken zwanger nu! En oohh wat ben ik moe."
Kayleigh
8 weken zwanger 10 weken zwanger
Deel deze pagina op:

Helaas

Onze website www.berichtjeuitjebuik.nl is niet beschikbaar voor Internet Explorer versie 8 en lager

Om deze website te kunnen bekijken, adviseren we Internet Explorer 9 of hoger, Google Chrome, Firefox of Safari.