Menu
Het aantal weken dat je zwanger bent
9
loopt van dag 63 tot 70, dit is je 10e zwangerschapsweek
2 gram
3 centimeter

Mijn groei

gewrichten

Mijn armen en benen krijgen vanaf nu steeds meer vorm. Dit komt omdat mijn gewrichten nu beginnen te groeien! Ik krijg schouders, ellebogen, knieën en heupen. Handig, dan kan ik me nog makkelijker bewegen.

Mijn mama

de emoties lopen op

Je bent met 9 weken zwanger zijn vast al aan het idee gewend dat er een klein wondertje in je buik groeit. Toch kan het zomaar zijn dat de blijheid van het ontdekken van je zwangerschap ineens omslaat in onzekerheid en gemengde gevoelens. Gaat alles wel goed? Hebben we de juiste beslissing genomen? Ben ik wel een goede moeder? Voel je hier niet schuldig over. Het hoort er allemaal bij. Blijf niet piekeren, maar praat erover met je partner, vriendin of bijvoorbeeld je verloskundige.

Meld je aan voor een wekelijks Berichtje uit je Buik

je zwangerschapsweek

De mooiste ervaringen

lees en deel zelf je ervaring van week 9
"Onrustige darmenen bezorgd, maar een stuk beter dan de vorige weken!"
Lotte
"Moe, super emotioneel, gelukkig wordt misselijkheid minder en krijg ik meer eetlust, tussen de vreetbuien door. Super Blij met dit wonder!"
Amy
"Beter dan week 6 tot 8 qua misselijkheid, maar de mood swings hebben het nu overgenomen haha! Eindelijk echo eind van de week <3"
Nienke
"Ik voel mij prima, in de ochtend wat minder eetlust, misselijk kan ik het niet noemen. Kan niet wachten tot de 1e echo deze week!"
H.
"Mega blij! Wel constante honger, misselijk en moe. Hoef niet over te geven gelukkig"
Kiki
"Weeïg, misselijk (wel minder dan week 6 en 7).. Emoties lopen op. Nu lekker vakantie en daarna 1e echo! Spannend!"
Judit
"Moe, weeig misselijk, pijnlijke boob, blij met goede echos maar kwetsbaar door 2 eerdere miskramen"
M
"Moe en prikkelbaar. Voel me boos en agressief om niets. Gelukkig lieve man"
Linda
"Aan de ene kant dankbaar en blij, aan de andere kant zo moe, misselijk en enorm prikkelbaar. Word boos om niks! Arme papa&cliënten op werk;)"
Aurelie
"Zo veel liefde voor ons kindje! Heel moe en kan misselijk worden van bepaalde geuren. Gaat gelukkig beter dan week 6 tot 8"
Iris
"Heel moe, maar ook momenten heel bang. Bang dat dit geluk in mijn buik weer wordt afgenomen... #probeer ervan te genieten???"
Shakira
"Moe, onzeker, zere opgeblazen buik. Ook onzeker over het oudbloedverlies"
Emma
"Wisselend in misselijkheid en vermoeidheid. Verder vol op aan het genieten van het kloppende hartje en onze dreumes die al rond loopt! <3"
Sharon
"Ik voel me opgeblazen en enorm futloos moe maar kan niet slapen steeds wakker omdat ik weer moet plassen en misselijk en honger! Blij?"
Melissa
"Ontzettend trots en kan niet wachten op de tweede echo. Ben erg moe buiten dat soms misselijk en kan echt niet tegen geuren."
Serap
8 weken zwanger 10 weken zwanger
Deel deze pagina op:

Helaas

Onze website www.berichtjeuitjebuik.nl is niet beschikbaar voor Internet Explorer versie 8 en lager

Om deze website te kunnen bekijken, adviseren we Internet Explorer 9 of hoger, Google Chrome, Firefox of Safari.