Menu
Het aantal weken dat je zwanger bent
9
loopt van dag 63 tot 70, dit is je 10e zwangerschapsweek

Je bent net zwanger, wat bijzonder hè? Nu kun jij één van de Moeders voor Moeders worden, en zo stellen met een kinderwens helpen. Hoe? Heel simpel, door je aan te melden bij Moeders voor Moeders.

2 gram
3 centimeter

Mijn groei

gewrichten

Mijn armen en benen krijgen vanaf nu steeds meer vorm. Dit komt omdat mijn gewrichten nu beginnen te groeien! Ik krijg schouders, ellebogen, knieën en heupen. Handig, dan kan ik me nog makkelijker bewegen.

Mijn mama

de emoties lopen op

Je bent met 9 weken zwanger zijn vast al aan het idee gewend dat er een klein wondertje in je buik groeit. Toch kan het zomaar zijn dat de blijheid van het ontdekken van je zwangerschap ineens omslaat in onzekerheid en gemengde gevoelens. Gaat alles wel goed? Hebben we de juiste beslissing genomen? Ben ik wel een goede moeder? Voel je hier niet schuldig over. Het hoort er allemaal bij. Blijf niet piekeren, maar praat erover met je partner, vriendin of bijvoorbeeld je verloskundige.

Meld je aan voor een wekelijks Berichtje uit je Buik

je zwangerschapsweek

De mooiste ervaringen

lees en deel zelf je ervaring van week 9
"Vorige week de eerste echo gehad, zo bijzonder om het hartje te zien knipperen. Ik ben de hele dag door weeïg en lust geen avondeten."
Annelies
"9w3d, vorige week eerste echo! Wat bijzonder om dat hartje te zien. Ben heel moe en af en toe misselijk, vooral savonds en snachts"
S.
"Erg misselijk... vorige weekend opgenomen geweest ivm uitdroging door het vele overgeven...bah...nu aan de medicatie"
Jennifer
"vandaag precies 9 weken. ontzettend spannend, bijna geen symtomen. over 4 dagen echo."
E.
"Blij dat het eindelijk weer gelukt is. Maar nog wel onzeker na de vorige miskraam. Al wel twee keer een kloppend hartje gezien!"
Nik
"Voel me goed. Soms wat moe maar dat is te verwaarlozen. Misselijk ben ik nauwelijks. Hierdoor wel onzeker of alles goed is."
Rianne
"Wel moe, maar super blij dat we ons 2e kindje verwachten! Ik kan het bijna niet voor mij houden, gelukkig nog maar 6 nachtjes tot de echo!"
Pasta
"Voel me prima maar wel nog steeds moe. Hopelijk anders na 13e week"
Ser
"Ik voel me onzeker, bang het opnieuw fout zal gaan, pijnlijke borsten en misselijkheid met vlagen, blijft spannend allemaal"
Jennifer
"9 weken zwanger. Lage bloeddruk en moe. Maar daarnaast nog steeds immens blij, er groeit een minimensje in me!"
Anne
"9+5 hele dagen misselijk en moeheid andere klachten dan bij mijn 1e zwangerschap toen had ik geen misselijkheid!donderdag termijn echo ?"
Tamara
"Veel last van ochtendmisselijkheid en vaak erg moe. Super benieuwd naar de eerste echo binnen 5dagen, dan ben ik alweer 10w. Spannend!"
Lidewei
"Slapen tussen 14:00-16:00 savonds keiveel energie en begin van de ochtend ook. Eten niet goed en dus stinkende ontlasting"
marcella
"Dol gelukkig! Ontzettend misselijk.. en gesloopt door de zenuwen va het wachten... nog 2 weken dan de eerste echo...."
Mama van 2
"8.6 eerste echo gehad en een kloppend hartje gezien! De klachten doen me niet zo veel. Veel te gelukkig dat het goed gaat met mijn wondertje"
Ilonka
8 weken zwanger 10 weken zwanger
Deel deze pagina op:

Helaas

Onze website www.berichtjeuitjebuik.nl is niet beschikbaar voor Internet Explorer versie 8 en lager

Om deze website te kunnen bekijken, adviseren we Internet Explorer 9 of hoger, Google Chrome, Firefox of Safari.