Menu
Het aantal weken dat je zwanger bent
25
loopt van dag 175 tot 182, dit is je 26e zwangerschapsweek
650 gram
32,5 centimeter

Mijn groei

Krapper

Het wordt zo langzamerhand wel een beetje krapper, hier binnen! Ik kan me nog best goed bewegen, maar niet meer zo vrij als in het begin. Toch lig ik nog lang niet in de definitieve positie, hoor. Ik draai nog lekker in het rond en luister naar alle geluiden om me heen.

Mijn mama

klop, klop, klop

Jouw zwangerschap telt al 25 weken en met een beetje mazzel, kunnen anderen nu het hartje van je kindje horen. Heel soms lukt dit als iemand zijn of haar oor op je buik legt, maar je kunt ook een lege wc-rol gebruiken. Belangrijk hierbij is dat de rol niet wordt vastgehouden. Het is soms even zoeken naar de juiste plek. Er zijn ook speciale dopplers op de markt waarmee ook jij naar het hartje kunt luisteren.

Meld je aan voor een wekelijks Berichtje uit je Buik

je zwangerschapsweek

De mooiste ervaringen

lees en deel zelf je ervaring van week 25
"Blij maar ook helaas wat last van kwaaltjes zoals opspelende hormonen, rugpijn en maagkramp. Wat is het toch spannend zo!"
Merel
"De harde buiken komen om de hoek kijken. Ook merk ik dat jij minder ruimte hebt, door de rare vormen buik die ik krijg door jouw gedraai!"
Stephanie
"25.4 en de ochtendmisselijkheid komt weer om de hoek kijken. Wat is dit nou weer?"
Nina
"Yes! 25+4 Voel me steeds meer zwanger en durf het ook te laten zien! Ontzettend druk mannetje wat me snachts wakker houdt. We love u babyboy"
Maris
"voel het kindje goed schoppen, iets later door voorliggende placenta maar eindelijk is het zo ver!"
Marlous
"25+1 volop beweging. Je kan zelfs de afstandbediening omhoog schoppen.. verder alles goed en de melk is al in productie ??"
Kim
"Mijn buik beweegt alle kanten op en veranderd elke x van vorm Haha, hij is lekker bezig daar binnen :D"
C.
"Wat is het toch een wonder. Die kicks van je voel ik super goed meissie! En wat vind ik ze gezellig :-)"
Joyce
"25+2 grappig hoe je aan het bewegen bent als ik aan het eten ben. Verder merk ik dat de buik rustig aan in de weg begint te zitten. :)"
Melissa
"26 week! Wat gaat de tijd snel.. heerlijk als de kleine meid druk aan het bewegen is in mijn buik!?"
Annelie
"25+3. Voel me op en top zwanger! De kleine man schopt steeds ietsje meer en mijn buik groeit heel snel! Moet wel rustiger aan gaan doen..."
Lisette
"25 + 5 wat gaat de tijd snel. Ons meisje helaas nog niet voelen schoppen dus maandag een extra controle echo. Het hartje klopt wel!"
Marieke
"25 weken alweer! Voel me nu op mijn best. Over 4 weken een heerlijk lange uitgebreide echo van ons mannetje waar k al naar uit kijk!"
Mandy
"Week 25: Aaaahh we krijgen een dochter! Zaterdag hadden wij de gender reveal cake :-) super leuk!! Meteen leuke meiden kleren gekocht."
Linc
"Vandaag 25+4 voel me goed! En wat een heerlijk en dankbaar gevoel is het toch als je je kleine wondertje voelt bewegen!"
Melany
24 weken zwanger 26 weken zwanger
Deel deze pagina op:

Helaas

Onze website www.berichtjeuitjebuik.nl is niet beschikbaar voor Internet Explorer versie 8 en lager

Om deze website te kunnen bekijken, adviseren we Internet Explorer 9 of hoger, Google Chrome, Firefox of Safari.