Menu
Het aantal weken dat je zwanger bent
25
loopt van dag 175 tot 182, dit is je 26e zwangerschapsweek
650 gram
32,5 centimeter

Mijn groei

Krapper

Het wordt zo langzamerhand wel een beetje krapper, hier binnen! Ik kan me nog best goed bewegen, maar niet meer zo vrij als in het begin. Toch lig ik nog lang niet in de definitieve positie, hoor. Ik draai nog lekker in het rond en luister naar alle geluiden om me heen.

Mijn mama

klop, klop, klop

Jouw zwangerschap telt al 25 weken en met een beetje mazzel, kunnen anderen nu het hartje van je kindje horen. Heel soms lukt dit als iemand zijn of haar oor op je buik legt, maar je kunt ook een lege wc-rol gebruiken. Belangrijk hierbij is dat de rol niet wordt vastgehouden. Het is soms even zoeken naar de juiste plek. Er zijn ook speciale dopplers op de markt waarmee ook jij naar het hartje kunt luisteren.

Meld je aan voor een wekelijks Berichtje uit je Buik

je zwangerschapsweek

De mooiste ervaringen

lees en deel zelf je ervaring van week 25
"Mijn zwangerschap verloopt voorspoedig geen kwaaltjes of dergelijke .. HEERLIJK! Onze kleine man trapt goed en laat zich duidelijk voelen #"
M.
"25+4 weken zwanger. Al vanaf 18wkn thuis ivm zwangerschapischias. Dat kleine draakje in mijn buik is de pijn gelukkig waard."
Ellen
"25 weken. Griep te pakken... kleine doet het goed. Weinig energie door de griep, hopelijk komt dat nog terug."
Judith
"Ik heb wel last van mijn bekken en rug. Is de misselijkheid zo goed als voorbij krijg je dit.. maar is het allemaal waard kleine man"
Elise
"Zijn binnen!"
Elise
"Zijn binnen!"
Elise
"25,2wkn. Je schopt er op los! Maandag eerste 3D pretecho, zo benieuwd! Je kamertje is af, je geboortekaartjes zijn uitgezocht, alle spulletj"
Elise
"Echt genieten van onze kleine man! Al zo sterk! Reageert al goed op aanrakingen en “spelletjes”. Wel elke dag een natte bh..."
Manon
"Deze week 25 weken zwanger van de 5 de,"
Christi
"Blij maar ook helaas wat last van kwaaltjes zoals opspelende hormonen, rugpijn en maagkramp. Wat is het toch spannend zo!"
Merel
"De harde buiken komen om de hoek kijken. Ook merk ik dat jij minder ruimte hebt, door de rare vormen buik die ik krijg door jouw gedraai!"
Stephanie
"25.4 en de ochtendmisselijkheid komt weer om de hoek kijken. Wat is dit nou weer?"
Nina
"Yes! 25+4 Voel me steeds meer zwanger en durf het ook te laten zien! Ontzettend druk mannetje wat me snachts wakker houdt. We love u babyboy"
Maris
"voel het kindje goed schoppen, iets later door voorliggende placenta maar eindelijk is het zo ver!"
Marlous
"25+1 volop beweging. Je kan zelfs de afstandbediening omhoog schoppen.. verder alles goed en de melk is al in productie ??"
Kim
24 weken zwanger 26 weken zwanger
Deel deze pagina op:

Helaas

Onze website www.berichtjeuitjebuik.nl is niet beschikbaar voor Internet Explorer versie 8 en lager

Om deze website te kunnen bekijken, adviseren we Internet Explorer 9 of hoger, Google Chrome, Firefox of Safari.