Menu
Het aantal weken dat je zwanger bent
25
loopt van dag 175 tot 182, dit is je 26e zwangerschapsweek
650 gram
32,5 centimeter

Mijn groei

Krapper

Het wordt zo langzamerhand wel een beetje krapper, hier binnen! Ik kan me nog best goed bewegen, maar niet meer zo vrij als in het begin. Toch lig ik nog lang niet in de definitieve positie, hoor. Ik draai nog lekker in het rond en luister naar alle geluiden om me heen.

Mijn mama

klop, klop, klop

Jouw zwangerschap telt al 25 weken en met een beetje mazzel, kunnen anderen nu het hartje van je kindje horen. Heel soms lukt dit als iemand zijn of haar oor op je buik legt, maar je kunt ook een lege wc-rol gebruiken. Belangrijk hierbij is dat de rol niet wordt vastgehouden. Het is soms even zoeken naar de juiste plek. Er zijn ook speciale dopplers op de markt waarmee ook jij naar het hartje kunt luisteren.

Meld je aan voor een wekelijks Berichtje uit je Buik

je zwangerschapsweek

De mooiste ervaringen

lees en deel zelf je ervaring van week 25
"25 weken alweer! Voel me nu op mijn best. Over 4 weken een heerlijk lange uitgebreide echo van ons mannetje waar k al naar uit kijk!"
Mandy
"Week 25: Aaaahh we krijgen een dochter! Zaterdag hadden wij de gender reveal cake :-) super leuk!! Meteen leuke meiden kleren gekocht."
Linc
"Vandaag 25+4 voel me goed! En wat een heerlijk en dankbaar gevoel is het toch als je je kleine wondertje voelt bewegen!"
Melany
"25+1 en gaat super goed! Kan nog goed vooruit en ons mannetje beweegt volop. Nu ook aan de buitenkant goed te zien, heerlijk :)"
Suzan
"24.5 dagen en voel me sprankelend!! Zo mooi ons meisje voelen en zien bewegen. Eerlijk gezegd wel blij dat ik minder ga werken."
Hannah
"Jeukkkk heel veel jeuk... haha heel bewegelijk mannetje in men buik. Heerlijk als ik die buik ook aan de buitenkant zie bewegen!"
Joyce
"Super goed, ik begin al wel last te krijgen van harde buiken en lage rugpijn als ik teveel heb gedaan, maar dat hoort er ook bij."
Carmen
"24+4 Voel me best goed, de kleine schopt er lustig op los en zie af en toe mijn buik bewegen. Af en toe een energie dipje, maar ach :-)"
Kristien
"voel me goed! op mijn gekneusde ribben na.. de baby is erg beweeglijk! maar we zijn super dankbaar dat het goed gaat!!"
Jans
"Vandaag 25 wkn, sinds enkele dagen zie ik zelfs mijn buik bewegen!"
Linda
"25+3 kan dit alles maar in één woord omschrijven: dankbaar!!!!"
Suus
"voel me heerlijk! Geef nu toe dat ik meer rust nodig heb. Erg belangrijk! Wel vaker krampjes in mijn kuiten maar dat hoort erbij ;)!"
Floortje
"Voel me prima, 25+6. Vorige week de sleutel van ons nieuwe huis gekregen. Lekker aan de klus. Gaar best goed ondanks grote buik. Blij:)"
Jo
"Tijd om rustig aan te doen en meer naar mijn lijf te luisteren. Voel de baby nog niet heel vaak door de ligging van de placenta."
Paulien
"Vandaag precies 25 weken. Ons kindje schopt er heerlijk op los. ?"
Marja
24 weken zwanger 26 weken zwanger
Deel deze pagina op:

Helaas

Onze website www.berichtjeuitjebuik.nl is niet beschikbaar voor Internet Explorer versie 8 en lager

Om deze website te kunnen bekijken, adviseren we Internet Explorer 9 of hoger, Google Chrome, Firefox of Safari.