Menu
Het aantal weken dat je zwanger bent
35
loopt van dag 245 tot 252 , dit is je 36e zwangerschapsweek
2500 gram
43,5 centimeter

Mijn groei

Buiten leven

Langzaam bereid ik me al een beetje voor op mijn leven buiten jouw buik. Zo doe ik af en toe mijn oogjes open en dicht. Ik zie alleen nog steeds niet echt iets, hoor. Mijn hoofd is het grootste deel van mijn lijf, mijn schedelomtrek is groter dan mijn schouderbreedte!

Mijn mama

op je zij

Slapen op je buik ging sowieso al niet echt lekker meer, maar nu je 35 weken zwanger bent, is slapen op je rug ook niet meer aan te raden. Je baarmoeder is nu zo zwaar dat het de grote lichaamsader dicht kan drukken die langs je ruggenwervel loopt. Daar word je duizelig van, het voelt niet prettig. Het lekkerst slaap je op je linkerzij met een kussen onder je buik, een kussen tussen je benen en eentje in je rug. Welterusten!

Meld je aan voor een wekelijks Berichtje uit je Buik

je zwangerschapsweek

De mooiste ervaringen

lees en deel zelf je ervaring van week 35
"35.2 weken kleine is ingedaald, groeit goed is nog steeds erg druk aan het schoppen. ( eerste kindje blijde moeder)"
willisa
"34 weken zwanger smorgens smiddags gaat het wel maar tegen de avond wel erg last van mijn buik en bekken. Laatste loodjes"
Noëlle
"Het wachten wordt steeds spannender... kom je eerder of blijf je lekker zitten? Voor een control freak best moeilijk!"
Alyssa
"Ons lieve meisje reageert gelijk als ik of mijn vriend zijn hand op mijn buik legt. Wat hou jij nu al van aandacht!"
Tessa
"35 weken. We voelen ons goed! Hopelijk blijf je lekker liggen tot de afgesproken datum!"
Judith
"Heel even was het paar dagen stil in mijn buik, maar in 't ziekenhuis bleek alles toch dik in orde. Nu spartelt ons meisje weer vrolijk!"
Wendela
"Week 35 niet gered, mannetje besloot met w34+D4 toch maar alvast naar buiten te komen. Nog even in de couveuse maar ik geniet intens van hem"
Manon
"Smorgens wanneer ik wakker wordt echt last van mn rug. Dan moet ik er met 5 min ook uit, pijn zakt dan weer af. Ik slaap al met kussens!"
Karina
"Alles een tempo lager, dan gaat het wel. Krijg gezwollen handenvoeten die aardig zeer doen. Ook de nacht wordt zo langzamerhand een vijand."
Stephanie
"Alles een tempo lager, dan gaat het wel. Krijg gezwollen handenvoeten die aardig zeer doen. Ook de nacht wordt zo langzam een vijand."
Stephanie
"Veel regelmatige harde buiken, voorweeën vlgns de VK! Baby blijft erg bewegelijk, ze mag nog even blijven zitten!"
Tessa
"De laatste loodjes van het werk wegen het zwaarst. Rotweek achter de rug met veel emoties en vermoeidheid. Bijna verlof!"
M
"Zo, verlof! Hoop dat je me de tijd gunt om echt ff bij te komen. Je wordt echt sterk de laatste week, ‘schopjes’ kun je ‘t niet meer noemen."
Esther
"Nog een weekje werken en dan lekker met verlof! Strax lekker het kamertje verven. Begin er nu langzaam naar uit te kijken."
Diana
"35 weken en vanaf 4u klaarwakker. Gelukkig verlof dus opstaan met een kop thee maakt voor het ritme niet uit. Wat leuk dat je zo aanwezig be"
Nicole
34 weken zwanger 36 weken zwanger
Deel deze pagina op:

Helaas

Onze website www.berichtjeuitjebuik.nl is niet beschikbaar voor Internet Explorer versie 8 en lager

Om deze website te kunnen bekijken, adviseren we Internet Explorer 9 of hoger, Google Chrome, Firefox of Safari.