Menu
Het aantal weken dat je zwanger bent
35
loopt van dag 245 tot 252 , dit is je 36e zwangerschapsweek
2500 gram
43,5 centimeter

Mijn groei

Buiten leven

Langzaam bereid ik me al een beetje voor op mijn leven buiten jouw buik. Zo doe ik af en toe mijn oogjes open en dicht. Ik zie alleen nog steeds niet echt iets, hoor. Mijn hoofd is het grootste deel van mijn lijf, mijn schedelomtrek is groter dan mijn schouderbreedte!

Mijn mama

op je zij

Slapen op je buik ging sowieso al niet echt lekker meer, maar nu je 35 weken zwanger bent, is slapen op je rug ook niet meer aan te raden. Je baarmoeder is nu zo zwaar dat het de grote lichaamsader dicht kan drukken die langs je ruggenwervel loopt. Daar word je duizelig van, het voelt niet prettig. Het lekkerst slaap je op je linkerzij met een kussen onder je buik, een kussen tussen je benen en eentje in je rug. Welterusten!

Meld je aan voor een wekelijks Berichtje uit je Buik

je zwangerschapsweek

De mooiste ervaringen

lees en deel zelf je ervaring van week 35
"Zwangerschap begint toch wel pittig te worden. Veel pijn in mijn benen en mn buik is ook beurs van jouw getrappel. Slapen..hoe doe je dat?"
Juckers
"35+1 Wat ben je toch bewegelijk! Je billen en voetjes steken lekker uit."
Carolien
"Voel je nog steeds druk trappelen in mijn buik. Dat zal ik wel gaan missen. De nachten zijn zwaar, want slaap krijg ik niet zoveel."
S.
"35+3 je wordt wat rustiger in mn buik maar nog steeds aanwezig. Begin wel steeds nieuwsgieriger te worden wie of wat je bent..nog ff wachten"
Mariska
"35+1wk! Je wordt gehaald met 39wk & ben blij alles alle ongemakken voorbij zijn!"
Ashley
"Wat een heerlijk druk meisje! Geniet van elke beweging :-) Hopelijk blijf je nog even zitten!!! Die kwaaltjes ga ik alleen echt niet missen!"
Anna
"35+1 Heerlijk beweeglijk kindje! Ik geniet van elk moment en ben zooooo benieuwd wie er in mn buikje zit. Jongen/Meisje wanneer kom je? Span"
Isjah
"Vanaf vandaag eindelijk verlof, maar voel me nog heel goed! We genieten nog even van jouw bewegingen in mijn buik!"
Eline
"Nog 1 dag werken en dan verlof. Heerlijk! Ik ben zo benieuwd of je een jongen/meisje bent en wie je bent! :D Ik wil je knuffelen!"
Elisabetta
"35wkn gehaald, ik ben blij dat jullie zolang in mijn buik blijven zitten maar wat duren de nachten lang...."
Marieke
"35+3, oh wat komt de ontmoeting toch dichtbij! Vanuit huis shoppen, want mama ligt de hele dag plat door bekkeninstabiliteit."
Jitske
"34+5 Ik voel me nog goed en geniet van al je bewegingen in mijn buik! Nog laatste dingetjes regelen en nog 1 week dan met verlof!"
Jenny
"34+5 Ik voel me nog goed en geniet van al!je bewegingen!"
Jenny
"Verlof! Yes! Heerlijk rustig aan doen, en nog even genieten dat ik je helemaal voor mezelf heb!"
Wendy
"34 wk zwanger, het word nu echt zwaar, al een paar weken niet kunnen slapen en veel last van rug en benen! Kom maar snel prinsesje! ??"
Lydia
34 weken zwanger 36 weken zwanger
Deel deze pagina op:

Helaas

Onze website www.berichtjeuitjebuik.nl is niet beschikbaar voor Internet Explorer versie 8 en lager

Om deze website te kunnen bekijken, adviseren we Internet Explorer 9 of hoger, Google Chrome, Firefox of Safari.