Menu
Het aantal weken dat je zwanger bent
26
loopt van dag 182 tot 189, dit is je 27e zwangerschapsweek
720 gram
33 centimeter

Mijn groei

Vetlaagje

Ik ben alweer flink gegroeid de afgelopen tijd, ik ben nu zo'n 33 cm lang en ik weeg ongeveer 720 gram. En ik word ook langzaamaan steeds dikker! Dat komt omdat er onder mijn huid een vetlaagje komt dat de komende weken steeds verder zal aangroeien.

Mijn mama

veilig op weg

Je buik begint met 26 weken zwangerschap waarschijnlijk al aardig in de weg te zitten. Vooral achter het stuur van je auto. Toch blijft het nodig om je gordel in z’n geheel te dragen. Je kunt het iets comfortabeler maken door de onderste riem zo laag mogelijk onder je buik te dragen. Je kindje wordt voldoende beschermd door het vruchtwater, die merkt er dus helemaal niets van.

Meld je aan voor een wekelijks Berichtje uit je Buik

je zwangerschapsweek

De mooiste ervaringen

lees en deel zelf je ervaring van week 26
"Pfoeh wat is het bij vlagen pittig. Ik begin nu vocht vast te houden en borsten lekken erg. Jij bent duidelijk aanwezig in mijn buik!"
Stephanie
"26 + 2. Steeds meer last van rug en buik maar ik voel me top! Kleine man laat zich elke dag goed voelen??"
Fleur
"Wat hou ik al veel van mijn zoontje!"
Rianne
"Ik voel me heel goed! Wat benauwd en zweterig door het warme weer. Savonds met m'n voeten in een teiltje ijskoud water is een verademing! :D"
Jennieke
"Wat een wonder zn hunmeltje in je buik. En wat een verschil dat mijn placenta nu achter ligt. Geniet zeker ondanks de kwaaltjes."
Evelien
"Vriendlief heeft eindelijk ook bewegingen van mn buik gezien! En op pretecho heb ik gezien dat wat ik voel ook echt bewegingen zijn <3"
Chantal
"Overmatig speeksel aanmaak.. snachts 4-5 x eruit voor een plasbeurt. Geniet met volle teugen van de trapjes die ik krijg van de jongeman!"
Melissa
"26+5 Moe, moe en nog eens moe. Gelukkig pept de kleine me af en toe op door lekker te gaan trappelen. Buikje nog niet erg groot."
C
"De vermoeidheid neemt weer wat toe, pijnlijke voeten en rugpijn! Maar wat is t heerlijk om de kleine te voelen schoppen! <3"
Lindsey
"Ikvoel mij fantastisch! Lekker opgezwollen met dit heerlijke warme weer ,morgen op vakantie en steeds nieuwsgierig naar ons tweede mannetje!"
Tamara
"Deze zwangerschap vliegt voorbij. Soms erg last van een opgeblazen gevoel, maar verder geniet ik enorm van mijn groeiende buik!"
Mandy
"26+4 voel de kleine vaak en voel me wel goed. Soms erg moe en last van mn rug"
Anoniem
"op een gekneusde rib na gaat t prima"
Bianca
"O, wat ben ik gelukkig! Ik zit echt op een roze wolk! Kindje beweegt volop en papa voelt het kindje ook al goed.We zijn zo benieuwd naar je!"
Caro
"26+1. voel me verbazingwekkend goed. kleine schopt al flink hard en papa voelt hem ook! Buik zit tot nu toe alleen in de weg met aankleden"
elaine
25 weken zwanger 27 weken zwanger
Deel deze pagina op:

Helaas

Onze website www.berichtjeuitjebuik.nl is niet beschikbaar voor Internet Explorer versie 8 en lager

Om deze website te kunnen bekijken, adviseren we Internet Explorer 9 of hoger, Google Chrome, Firefox of Safari.