Menu
Het aantal weken dat je zwanger bent
26
loopt van dag 182 tot 189, dit is je 27e zwangerschapsweek
720 gram
33 centimeter

Mijn groei

Vetlaagje

Ik ben alweer flink gegroeid de afgelopen tijd, ik ben nu zo'n 33 cm lang en ik weeg ongeveer 720 gram. En ik word ook langzaamaan steeds dikker! Dat komt omdat er onder mijn huid een vetlaagje komt dat de komende weken steeds verder zal aangroeien.

Mijn mama

veilig op weg

Je buik begint met 26 weken zwangerschap waarschijnlijk al aardig in de weg te zitten. Vooral achter het stuur van je auto. Toch blijft het nodig om je gordel in z’n geheel te dragen. Je kunt het iets comfortabeler maken door de onderste riem zo laag mogelijk onder je buik te dragen. Je kindje wordt voldoende beschermd door het vruchtwater, die merkt er dus helemaal niets van.

Meld je aan voor een wekelijks Berichtje uit je Buik

je zwangerschapsweek

De mooiste ervaringen

lees en deel zelf je ervaring van week 26
"We genieten volop van jou, nu 26+2 en je bent je al wekenlang aan het uitsloven voor papa&mama ? Inmiddels zelf 3.5kg aangekomen"
Patricia
"Nog steeds genieten met een grootse G. Weinig last, af en toe wat maagzuur en de buik in de weg. Maar verder gelukkig en blij met alles! <3"
Anne
"Prima, 26 weken en ik kan nog van alles! Snorkelen, wandelen, stadjes bezoeken. Heerlijk van vakantie genieten samen! Buik groeit, genieten!"
Vera
"Heeeel veel harde buiken lig nu ook op bedrust. Jammer zo had ik mn zwangerschap niet verwacht."
Claire
"26+1.Wat is zwanger zijn en mijn kleine wonder voelen toch een prachtige ervaring.Wat kijk ik er naar uit om jou in mijn armen te hebben <3"
Rafael Safira
"Vandaag precies 26 weken! Hier gelukkig (nog) geen kwaaltjes, en de warmte is ook geen probleem. Alleen de trap op lopen is topsport!"
Massie
"Voel mij goed. Het is nu 35 graden en dat is erg warm. Gelukkig heb ik een top netwerk die mij helpen waar kan. Het word ons 4de kindje"
Henrike
"Precies 26 wkn :-) Voel mij goed, wel vaak moe met warme dagen en mijn enkels zijn enorm! Wat een vocht zit er nu al in.. Nog even volhouden"
Mandy
"Inmiddels 26+3, en wat een geluk wat een trots. Na 20 zware weken eindelijk genieten. Zo benieuwd of het een jongen of meisje zal zijn!"
Rowena
"Ik ben 26+3 en ik voel mij ondanks de kwaaltjes goed. Ik geniet heerlijk van ons bewegende zoon in mijn buik! <3"
Monique
"Ik merk wel dat elke zwangerschap eerder zwaar begint te worden. Heb echt meer rust nodig nu sinds 2 weken. Vandaag 26+6."
Babyvijf
"26 weken en 1 dag.Placenta zit voor,maar de tweeling is steeds meer aanwezig!Met bekkeninstabiliteit en maagzuur wordt 't wel steed zwaarder"
Lisa
"het wordt steeds zwaarder, letterlijk en figuurlijk ook al ben ik nog maar 5 kilo aangekomen. schoenen aan doen wordt lastiger :)"
Janna
"Zo gezellig dat getrappel in mijn buik. Geniet met volle teugen van mijn zwangerschap!!"
Tessa
"26 weken. Voel me goed. Buik gaat steeds meer in de weg zitten..."
Judith
25 weken zwanger 27 weken zwanger
Deel deze pagina op:

Helaas

Onze website www.berichtjeuitjebuik.nl is niet beschikbaar voor Internet Explorer versie 8 en lager

Om deze website te kunnen bekijken, adviseren we Internet Explorer 9 of hoger, Google Chrome, Firefox of Safari.