Menu
Het aantal weken dat je zwanger bent
36
loopt van dag 252 tot 259, dit is je 37e zwangerschapsweek
2900 gram
45 centimeter

Mijn groei

45 centimeter

Ik ben nu ongeveer 45 centimeter en langzaam verdwijnt het dunne laagje vettigheid dat er op mijn huid zit. Dit laagje beschermde mijn huid de afgelopen maanden tegen infecties. net als de haartjes gaat dat laagje in het vruchtwater zitten en dat drink ik dan weer op!

Mijn mama

stuit of kruin?

Je bent 36 weken zwanger en het kan zijn dat je baby in een stuitligging ligt. Sommige verloskundigen zullen voorstellen om je kindje uitwendig te keren. Toch is dat keren geen garantie voor succes, sommige kindjes draaien net zo hard weer terug!

Meld je aan voor een wekelijks Berichtje uit je Buik

je zwangerschapsweek

De mooiste ervaringen

lees en deel zelf je ervaring van week 36
"Ik hou veel vocht vast bij mijn enkels en het meisje ligt al weken lang ingedaald. Dat maakt lopen lastig. Maar ze doet het zo goed."
Saskia
"Nu een weekje verlof er op zitten. slaap slecht dus heel erg moe. alles staat klaar voor je! nog even genieten van het getrappel"
Franca
"Verlof is begonnen! Met voldoende rust voel ik me redelijk fit. Baby nog niet ingedaald en blijft lekker actief."
Aurelie
"Ons meisje ligt al weken goed met hoofdje omlaag, maar ze trapt nog flink in mijn ribben. Geeft niks, ik ben blij met ieder schopje!"
Wennie
"36+3 voel me nog goed. Baby is mooi ingedaald dus bijna constant plasdrang. Hij beweegt ook veel, ben erg nieuwsgierig naar hem"
Simone
"Hij ligt al lang mooi ingedaald, waardoor ik bij a constante plasdrang heb. Los van flinke lage rugpijn verder weinig klachten."
Catharina
"Frustraties door niet te kunnen hoe ik wil. Ingedaald maar niet geheel. Je mag komen kleine meid!"
Vera
"Baby is al ingedaald, af en toe last van voorweeen en harde buiken. Lekker genieten van jouw bewegingen in mijn buik. Je mag komen kleintje?"
Karina
"36.3 weken, slecht slapen en af en toe harde buiken! Baby trappelt nog lekker in buik, vanmorgen een beetje misselijk."
S
"37 weken. Je ligt goed&beweegt goed&groeit goed. Blijf nog even warm zitten tot in het nieuwe jaar.wij zijn er klaar voor en kunnen niet wac"
C.
"Verlof, onwerkelijk maar lichamelijk echt aan toe! Ik hoop dat Krummel lekker blijft zitten & z'n moeders tijd gunt om goed op orde te komen"
Esther(s)
"36+3 Ben moe, veel last van voorweeën en last van mijn bekken. Over paar daagjes liggingsecho. Ben benieuwd!"
Margriet
"Ons mannetje ligt helemaal goed, klaar om te komen. Ik heb veel voorweeën, slaap slecht, maar ben zo moe. Van ons mag hij komen."
Kelly
"36 weken alweer, het aftellen kan beginnen. Deze week maar eens starten van het wassen van al jouw kleertjes <3"
Melissa
"36.3w maandag versie gehad, niet gelukt."
Stefanie
35 weken zwanger 37 weken zwanger
Deel deze pagina op:

Helaas

Onze website www.berichtjeuitjebuik.nl is niet beschikbaar voor Internet Explorer versie 8 en lager

Om deze website te kunnen bekijken, adviseren we Internet Explorer 9 of hoger, Google Chrome, Firefox of Safari.