Menu
Het aantal weken dat je zwanger bent
37
loopt van dag 259 tot 266, dit is je 38e zwangerschapsweek
3100 gram
46,5 centimeter

Mijn groei

Weer een mijlpaal

Ben je al benieuwd hoe ik er uitzie? Ik ben wel heel benieuwd naar jou! Ik heb tot nu toe alleen nog maar je stem gehoord. Vanaf deze week mag ik thuis geboren worden.

Mijn mama

tiptop in je kraambed

Wil je straks een beetje florissant in je kraambed liggen? Maak dan nu nog even een afspraak met de kapper en de schoonheidsspecialiste. En vraag je partner of een vriendin om je benen te scheren en eventueel je teennagels te lakken. Want dat is niet iets wat nog makkelijk gaat met zo’n dikke buik nu je 37 weken zwanger bent!

Meld je aan voor een wekelijks Berichtje uit je Buik

je zwangerschapsweek

De mooiste ervaringen

lees en deel zelf je ervaring van week 37
"37 weken, wat een mijlpaal! We zijn nieuwsgierig naar jou, maar blijf nog maar een paar weken lekker groeien in mama's buik!"
Boysmama
"Heerlijk aan het genieten van mijn verlof. Vanochtend nog een zwangerschapsshoot gedaan met 37.2 wkn! Ben lekker ontspannen en geniet er van"
Tessa
"37,2 weken. Gaat goed op de bekkenpijn en rugpijn na. Baby lag verkeerd, een versie gehad en nu ligt hij al een week goed!afwachten nu!!"
Elise
"Vandaag 37+6weken. Wat beweeg je veel. We zijn zo benieuwd wanneer je komt kleine meid. Je bent meer dan welkom en wij zijn er klaar voor."
C.
"Wat zijn de nachten verschrikkelijk! Zowel je vader als ik doen geen oog dicht. Houdt enorm veel vocht vast! Veel op pantoffels lopen enige"
Stephanie
"37+3. Gekkenhuis in mijn buik! Benieuwd hoe je eruit ziet kleine man! Nu echt aftellen??"
Fleur
"Onwerkelijk om pas een week met verlof te zijn, een week vol geklus dus de rem gaat er nu op en het middagslaapje = heilig!"
Esther(s)
"Lekker thuis was rommelen, nesteldrang, voorweeen en energiek. Vaak word ik snachts wakker om te plassen... maar ik geniet!"
Simone
"Vandaag zou je 37 weken zijn maar je bent al 5 daagjes bij ons. Best gek om te zien hoe je zou bewegen als je nog in mn buik zat.."
Elsbeth
"Onze zoon is geboren met 35+5. Vandaag ben ik precies 37wkn van onze dochter en ik ben er zó klaar voor en klaar mee!"
Kim
"37.2 ben benieuwd wanneer jij jezelf komt aankondigen! Deze week nog druk met voorbereidingen daarna mag je komen hoor :)!"
Melissa
"Met 37 weken ingeleid (5juli) dag later kwam onze mooie dochter ter wereld! Intens gelukkig dat ze alles zo goed doorstaan heeft"
Anouska
"37+4.. De hitte is erg vermoeiend!!(36 graden buiten)maar ik geniet nog elke dag van je getrappel in mijn buik!?"
Anne
"Een wonder dat we de 37 weken gehaald hebben:) nu mag je wel komen kleintje:D"
Nikki
"Bijna 37 weken!Hoop zo dat ze er snel aan komt,ben zo benieuwd!Voel me verder redelijk,kan wel slecht met de warmte omgaam"
Lindsey
36 weken zwanger 38 weken zwanger
Deel deze pagina op:

Helaas

Onze website www.berichtjeuitjebuik.nl is niet beschikbaar voor Internet Explorer versie 8 en lager

Om deze website te kunnen bekijken, adviseren we Internet Explorer 9 of hoger, Google Chrome, Firefox of Safari.