Menu
Het aantal weken dat je zwanger bent
29
loopt van dag 203 tot 210, dit is je 30e zwangerschapsweek
1100 gram
36,5 centimeter

Mijn groei

Schrikken

Ik vertelde al eerder dat ik wel eens kan schrikken van een hard geluid of fel licht. Eerst schrok ik alleen, nu moet ik er soms zelfs een beetje van huilen. Dat betekent dat ik al ver ontwikkeld ben, want huilen is best wel ingewikkeld! Maar het is meestal snel weer over hoor, ik blijf niet lang verdrietig!

Mijn mama

borst of fles?

Ga je straks borst- of flesvoeding geven? Nu je 29 zwanger bent, is het goed om daarover eens na te gaan denken. Er zijn verschillende sites te vinden, bijvoorbeeld www.borstvoeding.nl, waarop je alles over de voorbereiding op en het geven van borstvoeding kunt lezen. Hoewel borstvoeding alles bevat wat je kindje nodig heeft, is flesvoeding een prima alternatief. De keuze is helemaal aan jou. Je kunt altijd advies vragen aan de verloskundige.

Meld je aan voor een wekelijks Berichtje uit je Buik

je zwangerschapsweek

De mooiste ervaringen

lees en deel zelf je ervaring van week 29
"29+6. Flinke domper.. Ons mannetje loopt achter in de groei, dus ik word overgedragen naar de gynaecoloog. Gelukkig beweegt hij lekker veel!"
K
"29+6. Flinke domper.. Ons mannetje loopt achter in de groei, dus ik word oc"
K
"29+4 wat een heerlijk actief kereltje is het toch. Voel me goed!"
Linda
"Zo gezellig dat lieve getrappel de hele dag. Genieten wij van! Weer werken na heerlijke vakantie is pittig, het wordt fysiek wat zwaarder."
Ruby
"Week 30. 'S avonds soms last van RLS = rusteloze benen (en armen en handen) Word gek van dat geprik! Nu elke avond magnesium proberen."
Jenny
"Lichamelijk gaat t super. Alleen op groei echo was een ingevallen buik te zien dus dat geeft nu even stress"
Miranda
"29 wk voel mij nog steeds kip lekker. Niks te mopperen en ik kan zelfs nog gaan sporten. Het getrappel vind ik elke keer weer bijzonder!"
Kim
"29 weken zwanger, ik merk dat het nu echt krapper begint te worden voor jou. Alles voel ik. Grote afstanden lopen lukt niet meer."
Melissa
"Helaas deze week door mijn rug gegaan. Mijn twee jongens worden toch wel zwaar nu!"
Merit
"Een zwangerschap mag van mij ook wel 7 maanden duren. Het trappelen vind ik leuk en bijzonder, voor de rest vind ik zwanger zijn best zwaar."
Frances
"Wij hebben gisteren heerlijk kunnen genieten van onze kleine man tijdens een uitgebreide echo. Wat een prachtig kindje krijgen wij weer!"
mandy
"Gister 29 weken, gaat nog steeds goed alleen word alles nu wat zwaarder. Kan niet wachten om hem te ontmoeten"
Samantha
"Heerlijk genieten met dit mooie weer van mijn ineens snel groeiende buik. Het begint nu echt op te schieten! Wij kunnen niet wachten!"
Deborah
"Bijna 29 wk zwanger van onze 3e. Het lijkt wel een voetballertje! Lang staan en lopen gaat minder. Toch maar gaan slapen/liggen tussen de mi"
Roos
"Heerlijk aan het genieten samen met papa van ons druk trappelende meisje in mijn buik .. nu 29+1 zwanger en voel me super !"
Amber
28 weken zwanger 30 weken zwanger
Deel deze pagina op:

Helaas

Onze website www.berichtjeuitjebuik.nl is niet beschikbaar voor Internet Explorer versie 8 en lager

Om deze website te kunnen bekijken, adviseren we Internet Explorer 9 of hoger, Google Chrome, Firefox of Safari.