Menu
Het aantal weken dat je zwanger bent
31
loopt van dag 217 tot 224, dit is je 32e zwangerschapsweek
1500 gram
39 centimeter

Mijn groei

Krap

Poeh, het wordt zo langzamerhand wel wat krap hierbinnen! Waarschijnlijk voel je me iets minder, maar als ik schop, schop ik misschien wel wat te hard. Ik ben nu namelijk een stukje sterker geworden. Sorry als ik je pijn doe! Ik lig al zoveel mogelijk met m'n hoofd naar beneden, maar het kan nog zomaar zijn dat ik weer in een andere positie ga liggen. Pas als ik ben ingedaald, lig ik in de definitieve positie.

Mijn mama

op zoek naar een kaartje

Je bent 31 weken zwanger en hoewel je nog een aantal weken te gaan hebt, is het slim om alvast te bekijken wat voor geboortekaartje je wilt. Er is ontzettend veel keus! Je kunt voor een 'standaard' kaartje gaan of een kaartje zelf ontwerpen. Of door iemand uit je omgeving. Je kunt je online oriënteren of bij een drukker. Wil je een foto op het kaartje, of een mooie afbeelding. En welke tekst moet erin? Genoeg om over na te denken!

Meld je aan voor een wekelijks Berichtje uit je Buik

je zwangerschapsweek

De mooiste ervaringen

lees en deel zelf je ervaring van week 31
"Sinds een aantal weken maagzuur... T wordt zwaarder en zwaarder, maar ik kan niet wachten om onze zoon en broertje in m'n armen te houden!??"
Dilailah
"nog drie weken werken, daarna een magische tijd. Zo veel zin in"
Lente
"Ohh ik ben zo aan t aftellen!! Nog 8 weken max!!"
Claire
"31+4 wk. Nu echt aftellen. Word steeds zwaarder maar zeker niet te klagen. We kijken al zo naar je uit, nog 8 weekjes."
Sanne
"Eindelijk gaan we aftellen..! Je begint nu goed te groeien. Verder emo,maagzuur,zeer lijf,pukkels,spataders, slecht slapen,duizelig en kortn"
Machmar
"Upcp"
Yynby
"Vandaag 31+2 weken. Baby beweegt steeds harder! Nu krijg ik wel wat last van mijn onderrug."
Lotus
"Volop genieten van de kleine man. Energie wordt wel weer wat minder en last van stuitje maar zeker niks te klagen!"
BvdB
"31+1; wat een heerlijk sterk mannetje wordt je al <3 Ik geniet van je bewegingen!"
Shanice
"Maak me nog steeds overal zorgen over, vorig jaar vroeggeboorte gehad met 22 wk. Kleine beweegt fijn veel dat is zo bijzonder!"
Tineke
"Morgen precies 31 weken. Je bent lekker druk als ik ff stil lig of zit. Hoewel ik stilzitten moelijk vind. Er moet nog zoveel gedaan worden"
Joyce
"het gaat gelukkig nog steeds goed. het aftellen voor mijn verlof is begonnen, ben er echt aan toe want het wordt steeds zwaarder."
Janna
"31 W! Hopelijk blijf je nog lekker een paar weken zitten. Ik voel je goed en dat doet me goed!"
Kelly
"Wat schop je af en toe stevig! Ik voel vaker nu dat je de hik hebt. Last van bijholteontsteking nu en bekkenpijn en indalingsweeen."
Kirsty
"We zijn zo benieuwd naar je, alhoewel ik ook nog erg geniet van de zwangerschap. Wat een prachtige en vreemde periode in mijn leven is dit!"
Tessa
30 weken zwanger 32 weken zwanger
Deel deze pagina op:

Helaas

Onze website www.berichtjeuitjebuik.nl is niet beschikbaar voor Internet Explorer versie 8 en lager

Om deze website te kunnen bekijken, adviseren we Internet Explorer 9 of hoger, Google Chrome, Firefox of Safari.