Menu
Het aantal weken dat je zwanger bent
38
loopt van dag 266 tot 273, dit is je 39e zwangerschapsweek
3200 gram
46,5 centimeter

Mijn groei

Warm en veilig

Het komt nu wel heel dichtbij allemaal, he! Ik vind het wel een beetje spannend hoor, hier in jouw buik is alles zo lekker warm en veilig. Ik kom nu niet echt veel meer aan. Als ik een meisje ben weeg ik minimaal 3200 gram, ben ik jongen dan is mijn gewicht minstens 3400 gram. Alles wat er nu nog bijkomt, is een reservevoorraadje voor kort nadat ik geboren ben.

Mijn mama

alles kant-en-klaar

Met 38 weken zwangerschap kan de bevalling zich vanaf nu echt gaan aandienen. Heb je alles in huis? Zet vast een koffertje klaar met alle spulletjes die je in het ziekenhuis nodig hebt. Ook als je van plan bent om thuis te bevallen. Stop daar ook simpele dingen in als je camera (met extra batterijen), druivensuiker en lippenbalsem. Verder is het slim om de tank van de auto vol te hebben.

Meld je aan voor een wekelijks Berichtje uit je Buik

je zwangerschapsweek

De mooiste ervaringen

lees en deel zelf je ervaring van week 38
"Slijmprop al verloren en voorweën + 2 cm ontsluiting. Kleine meid, je mag nog blijven zitten maar mama, papa en je bris wel heel benieuwd!!"
Brenda
"Kom nouuuuu!! A.s zaterdag word ik ingeleid maar hopelijk komt hij uit zichzelf"
Claire
"38 weken, wat gaat de tijd hard. Ik voel van alles maar de verloskundige zegt dat het nog rustig is."
Martine
"Nu 38 Weken! We willen je Dolgraag ontmoeten! Enkele signaal dat de bevalling zich aankondigt. Je mag komen!"
Shirley
"Onze kleine meid weegt nog maar 2776 gr. van mij mag je wel komen, maar volgens kan/ mag je nog even groeien <3"
Talitha
"Onze kleine meid weegt nog maar 2776 gr"
Talitha
"38.2 weken Ja ben er wel klaar mee alles doet pijn slaap slecht waggel hier waggel daar Last van me liezen, onderrug Van mij mag je komen?"
Bijoura
"38+6dgn, ondanks de zere ribben bij mama vindt jij het nog heerlijk in de buik, wij kunnen niet wachten je te ontmoeten kleine meid! <3"
Maaike
"37+6 en kan niet wachten tot je komt. Je grote broer wordt ook steeds ongeduldiger dus kom maar gauw. Dan kunnen we met zn allen knuffelen."
Joyce
"Nu begint alles redelijk oncomfortabel te worden. Ik kan niet wachten om je vasttehouden."
Pascalle
"38+2 mislukte versie omdat ons eigenwijsje terugdraaide. mama is bang voor de keizersnede maar zodra ik jou heb ontmoet vergeten we alles Xx"
Stephanie
"38+2 je zit nog veilig in mijn buik, bekken begint wel steeds meer pijn te doen maar heb verder nog alle energie! Ik ben zo nieuwsgierig!"
Stephanie
"38 weken vandaag. Vorige zwangerschap was tot hier. Vanaf morgen loop ik voor mijn gevoel dus overtijd terwijl t niet zo is haha."
Babyvijf
"Ik kan niet wachten om al die schattige kleertjes bij mijn kleine meisje aan te trekken! Ik voel me goed, nog niet klaar met de zwangerschap"
Tessa
"De ene dag wriemel je druk, dan weer lig je stil alsof je teweinig ruimte hebt,maar je blijft nog steeds zitten. Meisje,we wachten op je!"
Wendela
37 weken zwanger 39 weken zwanger
Deel deze pagina op:

Helaas

Onze website www.berichtjeuitjebuik.nl is niet beschikbaar voor Internet Explorer versie 8 en lager

Om deze website te kunnen bekijken, adviseren we Internet Explorer 9 of hoger, Google Chrome, Firefox of Safari.