Menu
Het aantal weken dat je zwanger bent
24
loopt van dag 168 tot 175, dit is je 25e zwangerschapsweek
560 gram
32 centimeter

Mijn groei

Mijlpaal

We hebben een mijlpaal bereikt, deze week! Ik ben namelijk zo ver ontwikkeld, dat ik buiten jouw buik zou kunnen overleven. Maar natuurlijk wil ik dat nog helemaal niet. Ik zou dan in een couveuse moeten omdat ik eigenlijk nog lang niet ben uitgegroeid. Ik blijf dus nog lekker even zitten!

Mijn mama

adem in, adem uit

Je bent 24 weken zwanger en weet als het goed is hoe belangrijk het is om je lichaam tijdens de zwangerschap in goede conditie te houden. Zwangerschapsyoga helpt je om soepel en sterk te blijven tijdens én na je zwangerschap. Meer dan de ‘gewone zwangerschapsgym’ is yoga gericht op dat wat je binnen in je lichaam voelt en ervaart en op het leren kennen van je eigen grenzen. Naast het volgen van een cursus, kun je ook oefeningen thuis doen.

Meld je aan voor een wekelijks Berichtje uit je Buik

je zwangerschapsweek

De mooiste ervaringen

lees en deel zelf je ervaring van week 24
"24+2: voel me goed. Soms wat moe en vooral mijn banden onderin begint te trekken. Zo nu en dan voel ik mijn kleine man trappelen! :-)"
Miranda
"24+2 al weken niet fit. Rottige griep gaat maar niet over. Veel hoesten en slapeloze nachten. Voel de kleine man lekker bewegen, genieten."
Joyce
"Morgen 24 weken en nog steeds af en toe spugen sochtends. Fulltime werken lukt niet meer omdat het lichamelijk erg zwaar valt allemaal!"
Mandy
"24"
diewerke
"24 weken zwanger mooie ronde buik. Mijn meisje is lekker aan het genieten daarbinnen. Als ze beweegt is het mooiste wat er is!!"
Ceyda
"Deze week 25 weken zwanger van de 5 de, en het beweegt erg veel, voel me goed babykamer al klaar voor gebruik..de andere kinderen zijn baby"
Christi
"Dagelijks klokslag 05:00 in de ochtend besluit meneer aan ochtendgymnastiek te gaan doen..vermoeiend maar stiekem wel leuk!"
Manon
"Vindt het geweldig ons klein kind te zien groeien , hou nu al veel van"
Oma
"Heerlijk op vakantie, ons meisje meldt zich elke dag. Zie mijn buik zelfs bewegen. Genieten!"
Anne
"Vandaag 24 weken. De kleine wiebelt al een aantal weken. vind het wel lastig om rustig aan te doen. Vooral omdat ik mij fit en goed voel."
Diana
"Helaas voel ik me minder goed. Bekkenstabiliteit helaas rustig aan doen. Loop nu bij fysio en hopelijk komt het snel goed."
Jennifer
"Voel me erg emotioneel, vandaag moest ik huilen om de zonsondergang . Ik voel ons meisje elke dag in mijn buik."
Laura
"24+2 dagen Gelukkig voel me lekker ik kan nu genieten van mij kind hij kan niet rust blijven, maar mama is trost op hem"
Diana
"Ik zie vaak een voetje of handje bewegen in mijn buik! Leuk om te zien :D"
C.
"Ze is lekker actief in mijn buik. Elk moment van de dag of nacht kan ik haar voelen. Soms heel hard en soms heel zachtjes aan het rommelen."
Esther
23 weken zwanger 25 weken zwanger
Deel deze pagina op:

Helaas

Onze website www.berichtjeuitjebuik.nl is niet beschikbaar voor Internet Explorer versie 8 en lager

Om deze website te kunnen bekijken, adviseren we Internet Explorer 9 of hoger, Google Chrome, Firefox of Safari.