Menu
Het aantal weken dat je zwanger bent
24
loopt van dag 168 tot 175, dit is je 25e zwangerschapsweek
560 gram
32 centimeter

Mijn groei

Mijlpaal

We hebben een mijlpaal bereikt, deze week! Ik ben namelijk zo ver ontwikkeld, dat ik buiten jouw buik zou kunnen overleven. Maar natuurlijk wil ik dat nog helemaal niet. Ik zou dan in een couveuse moeten omdat ik eigenlijk nog lang niet ben uitgegroeid. Ik blijf dus nog lekker even zitten!

Mijn mama

adem in, adem uit

Je bent 24 weken zwanger en weet als het goed is hoe belangrijk het is om je lichaam tijdens de zwangerschap in goede conditie te houden. Zwangerschapsyoga helpt je om soepel en sterk te blijven tijdens én na je zwangerschap. Meer dan de ‘gewone zwangerschapsgym’ is yoga gericht op dat wat je binnen in je lichaam voelt en ervaart en op het leren kennen van je eigen grenzen. Naast het volgen van een cursus, kun je ook oefeningen thuis doen.

Meld je aan voor een wekelijks Berichtje uit je Buik

je zwangerschapsweek

De mooiste ervaringen

lees en deel zelf je ervaring van week 24
"24 weken. Voel me goed! Banden trekken zo nu en dan wel. Kleine meisje is heel bewegelijk en vanaf de buitenkant te zien &voelen. Genieten!"
Marjolein
"Al vanaf wk14 voel ik jou en vanaf wk 17 voelen de anderen jou ook. Je bent al flink krachtig aanwezig. Ik voel me nog steeds top!"
Marije
"24 weken. Veel last van darmen. Via apotheek Psyliumvezels gekregen. Dat kan je overigens ook bij een Kruidvat krijgen. Hopelijk werkt het!"
Ymkje
"Papa heeft gisteren voor het eerst met je gespeeld. Hij drukte twee keer kort op mijn buik en jij schopte terug ??"
Leonie
"Heerlijk hoe mijn kleintje zoveel beweegt! De weken vliegen voorbij. Kan niet wachten wanneer mijn kleine man er is!"
Ruth
"Ik voel me goed. 24+3 dagen en voel de kleine meid nog steeds niet. Frustrerend!"
Debbie
"Ons 1e mannetje is heerlijk aan het bewegen in mn buik. Mn buik heeft een groeispurt gehad, misschien daarom vermoeid. 24+2 weken nu:)"
Kimberly
"Heerlijk getrappel, moeilijk rustig aan te doen thuis (eigen bedrijf) op t werk wordt ik wel afgeremd door collega's (horeca)."
Nicole
"Precies 24 weken, het getrappel is een heerlijk leuk gevoel.Lichamelijk word t nu zwaarder,slapen nog steeds pet, maar bijna op 2/3!"
Marita
"24+2: voel me goed. Soms wat moe en vooral mijn banden onderin begint te trekken. Zo nu en dan voel ik mijn kleine man trappelen! :-)"
Miranda
"24+2 al weken niet fit. Rottige griep gaat maar niet over. Veel hoesten en slapeloze nachten. Voel de kleine man lekker bewegen, genieten."
Joyce
"Morgen 24 weken en nog steeds af en toe spugen sochtends. Fulltime werken lukt niet meer omdat het lichamelijk erg zwaar valt allemaal!"
Mandy
"24"
diewerke
"24 weken zwanger mooie ronde buik. Mijn meisje is lekker aan het genieten daarbinnen. Als ze beweegt is het mooiste wat er is!!"
Ceyda
"Deze week 25 weken zwanger van de 5 de, en het beweegt erg veel, voel me goed babykamer al klaar voor gebruik..de andere kinderen zijn baby"
Christi
23 weken zwanger 25 weken zwanger
Deel deze pagina op:

Helaas

Onze website www.berichtjeuitjebuik.nl is niet beschikbaar voor Internet Explorer versie 8 en lager

Om deze website te kunnen bekijken, adviseren we Internet Explorer 9 of hoger, Google Chrome, Firefox of Safari.