Menu
Het aantal weken dat je zwanger bent
24
loopt van dag 168 tot 175, dit is je 25e zwangerschapsweek
560 gram
32 centimeter

Mijn groei

Mijlpaal

We hebben een mijlpaal bereikt, deze week! Ik ben namelijk zo ver ontwikkeld, dat ik buiten jouw buik zou kunnen overleven. Maar natuurlijk wil ik dat nog helemaal niet. Ik zou dan in een couveuse moeten omdat ik eigenlijk nog lang niet ben uitgegroeid. Ik blijf dus nog lekker even zitten!

Mijn mama

adem in, adem uit

Je bent 24 weken zwanger en weet als het goed is hoe belangrijk het is om je lichaam tijdens de zwangerschap in goede conditie te houden. Zwangerschapsyoga helpt je om soepel en sterk te blijven tijdens én na je zwangerschap. Meer dan de ‘gewone zwangerschapsgym’ is yoga gericht op dat wat je binnen in je lichaam voelt en ervaart en op het leren kennen van je eigen grenzen. Naast het volgen van een cursus, kun je ook oefeningen thuis doen.

Meld je aan voor een wekelijks Berichtje uit je Buik

je zwangerschapsweek

De mooiste ervaringen

lees en deel zelf je ervaring van week 24
"24+3 Helaas voel ik me weer veel misselijk maar het getrappel van onze kleine jongen maakt alles goed!"
Sabine
"23+6 dgn ; vanaf dit weekend de Babywatcher thuis (HOE LEUK< THUIS ECHO'S MAKEN) Nu zie ik ook daadwerkelijk wat ik voel ** Can't wait <3"
Gemaine
"Ik voel me fantastisch! Deze week 0 kwaaltjes en onze zoon groeit lekker door. Volgende week weer naar de vk voor controle."
Mandy
"vandaag 24 en papa heeft de kleine meid voor het eerst kunnen voelen toen ik in bad lag en zelf ook wat beweging zag aan de buitenkant!"
Mariska k
"24 weken & 2 dagen we voelen je al een tijd bewegen, maar nu begint er ook eindelijk een zwangerschapsbuikje te komen!"
Deborah
"Kleine mannetje groeit binnen...24 wk en 1 dag, heel veel bewegen, papa kan al 2 wk voelen, mijn peutermeisje van 3,5 jaar is ook blij..."
Monica
"So its a girl and i am so happy to hear that. She is already so active and playing around inside me,but now i am used to her movements"
Aleeha
"Papa voelt je nu ook.en we kunnen zien dat je me buik helemaal beweegt .24weken vandaag"
Marcella
"24+3... vandaag nog stukje hardgelopen. Maar al zo'n dikke buik. Denk niet dat ik t volhoud tot 30wkn zoals bij de 1e."
Jes
"24+1! Een lekker druk meisje in m'n buik, heb er soms maagzuur van. Maar verder alleen maar genieten!"
Hanneke
"23 en 6 dagen zwanger. Vaak voel ik geschop vd kleine man. Ook groeit de buik goed, hihi. Verder voel ik me goed!"
Janine
"23 en 6 dagen"
Janine
"Buik groeit behoorlijk! Heerlijk wakker van nachtelijke schoppartijen en hij reageert ook wanneer ik even wat drink of eet."
Mariska
"Onze 7e kleine man. Laat zich al goed voelen. Krijg al regelmatig de vraag hoe lang Nog, buik is al zo groot ??"
Mama van 6
"24+4, hij is zó druk daarbinnen! Heerlijk. M'n buik begint nupas echt te groeien... Ach, zolang de kleine maar goed, groeit wacht ik wel!"
C
23 weken zwanger 25 weken zwanger
Deel deze pagina op:

Helaas

Onze website www.berichtjeuitjebuik.nl is niet beschikbaar voor Internet Explorer versie 8 en lager

Om deze website te kunnen bekijken, adviseren we Internet Explorer 9 of hoger, Google Chrome, Firefox of Safari.