Menu
Het aantal weken dat je zwanger bent
33
loopt van dag 231 tot 238, dit is je 34e zwangerschapsweek
2000 gram
41 centimeter

Mijn groei

Ik blijf groeien

Ik blijf maar groeien, mama! Nu ben ik ongeveer 41 centimeter lang. Hoewel ik nog steeds van positie kan veranderen is de kans groot dat ik blijf liggen zoals ik nu lig. Heb je al beurse plekken bij je ribben van mijn getrappel op steeds dezelfde plek?

Mijn mama

masseren tegen inknippen

Misschien heb je er met 33 weken zwangerschap nog niet bij stilgestaan of 'wil' je er liever niet over nadenken. Maar zoals je waarschijnlijk weet, bestaat er een kans dat je bij de bevalling moet worden ‘ingeknipt’ om te voorkomen dat je inscheurt. Je kunt deze kans verkleinen door nu al regelmatig de huid tussen je vagina en je anus te masseren. Daar is zelfs speciale crème voor.

Meld je aan voor een wekelijks Berichtje uit je Buik

je zwangerschapsweek

De mooiste ervaringen

lees en deel zelf je ervaring van week 33
"We zijn heel erg nieuwsgierig naar je! Je ligt al weken in stuit, blijkbaar lig je zo lekker ;). Ik ben moe en hormonaal, haha!"
Sanne
"Nog paar 1/2 dagen werken, dan verlof!Buik gaat echt in de weg zitten.Last van darmen en harde buiken.Tel de weken echt af, zo nieuwsgierig!"
Stephanie
"33 weken zwanger van een tweeling, en al 1.5 week oorontsteking en de griep..het is zwaar,zeker met nog een rond lopende peuter en geen hulp"
Chantal
"Deze week is onze kleine eindelijke gedraaid, lag wkn in een stuit. Hopen dat ze nu blijft liggen. Fysiek begint het flink waar te worden!"
Tessa
"Moe , vergeetachtig, huilerig en chagrijnig ,maar Oohhh zo'n zin om ons kindje straks in ons armen te nemen !! Het is t allemaal zo waard!!"
Mariska
"33+5 vandaag en laatste weekje werken! Helaas nog in stuitligging, dus hopelijk gaat ze nog draaien."
Me
"33+2: Heerlijk bewegend kindje!! We hebben mogen zien hoe knap je bent met de 4D echo.. wij kunnen niet meer wachten! Totaly in love"
Kimberly
"De baby is erg druk in mijn buik. Soms doet het bewegen zelfs pijn. Ik kan niet meer zo ver lopen dan krijg ik last van mijn rug."
Esther
"Fijn vakantie nu, daar was ik aan toe! Last van m'n rug, ik kan niet wachten tot we jou ontmoeten!"
Margot
"Het begint zwaarder te worden. Vooral door de warmte. De kleine man ligt nog compleet verkeerd om en in stuit.... voor de rest; genieten ;)"
Lisette
"33 weken en genieten van de drukte in m'n buik. Soms wat beurs gevoel bij het schaambot..maar ach ik kan niet wachten je te ontmoeten"
Kim
"33+1 druk mannetje wat genieten wij er van je shows je billen de hele dag. Savonds veel pijn aan het schaambot."
Chelle
"33+2 je ligt met je hoofdje vast in de bekken. Fijn want de vorige keer lag je nog in stuit! De hitte is wel overweldigend.."
Melissa
"Ze ligt al sinds week 30 wat ingedaald! Verder is ze een rustig meisje al voel ik haar wel goed en lijkt mijn buik soms een golfbad!"
Lindsey
"33+2, nog 1 weekje werken. Vermoeid door het warme weer maar voel me verder goed en veel getrappel!"
Lisette
32 weken zwanger 34 weken zwanger
Deel deze pagina op:

Helaas

Onze website www.berichtjeuitjebuik.nl is niet beschikbaar voor Internet Explorer versie 8 en lager

Om deze website te kunnen bekijken, adviseren we Internet Explorer 9 of hoger, Google Chrome, Firefox of Safari.