Menu
Het aantal weken dat je zwanger bent
14
loopt van dag 98 tot 105, dit is je 15e zwangerschapsweek
60 gram
10 centimeter

Mijn groei

Lekker de ruimte

Ik heb lekker de ruimte om te bewegen in jouw buik, omdat er steeds meer vruchtwater komt. Hier neem ik af en toe een slokje van en dat plas ik dan weer uit. Dat klinkt viezer dan het is hoor, gelukkig wordt het vruchtwater om de paar uur ververst!

Mijn mama

vertel het je baas

Officieel hoef je pas 3 weken voor je zwangerschapsverlof begint aan je baas te vertellen dat je zwanger bent. Maar ja, hij ziet het natuurlijk al veel eerder! Wanneer je het vertelt is dus eigenlijk aan jou. Toch is het fijn om het rond deze periode te doen, je baas kan rekening met je houden en tijdig vervanging regelen. Een zwangerschapsverklaring van de verloskundige geeft je recht op verlof.

Meld je aan voor een wekelijks Berichtje uit je Buik

je zwangerschapsweek

De mooiste ervaringen

lees en deel zelf je ervaring van week 14
"Ik voel me goed. Soms nog wat moe maar gelukkig wordt dit minder! Nog 1.5 week tot de volgende controle. Wat duurt 5 weken lang!"
Lesley
"14+3 voel me goed zolang ik bezig blijf.. zodra ik ga liggen kom ik niet meer overeind. Wandelen en fietsen helpt tegen de vermoeidheid!"
Anne
"14 weken van onze 7e kindje. Buik supergroot al. Hartje weer gehoord. Heerlijk geluid! Moe en hoofdpijn maar is het waard."
M
"Eindelijk is de moeheid minder. Voel me echt beter nu. Wel erg last van bandenpijn. Ik voel het al bewegen! Volgende week pretecho"
Renate
"Het zijn er 2!! Zo bijzonder en leuk! Verheug me er heel erg op. Weinig last van kwaaltjes. Op naar echo 3!"
Patty
"14.2wk in de ochtend en avond nog erg misselijk. 's Middags steeds een beetje beter. Al een klein buikje. Het is een jongen!"
Denise
"14w2d Voel me steeds beter! Misselijkheid nagenoeg weg en energieker, gelijk alweer teveel gedaan... buik al goed zichtbaar!"
Bo
"Vandaag precies 14 weken. Geen klachten, afgelopen week hartje geluisterd zo bijzonder. Buikje komt nog niet echt, mag van mij nu wel ;)"
Lucinda
"Nu al weer 14 weken. Voel me goed. Volgende week geslachtsbepaling. Ben echt super nieuwschierig wat het word.iri"
Sara
"14+ weken en al een flinke buik. Energie komt terug en de misselijkheid is weg. Wel last van bandenpijn, rugpijn en soms last van hoofdpijn."
eva
"voel me goed nu, na weken lang elke ochtend misselijk te zijn geweest.. morgen 14 weken. Buik groeit al goed."
Maaike
"14 weken en 2 dagen . En ik ben al 6 kilo aanagekomen . Dikke buik billen en benen :("
Renate
"14 weken en 3 dagen... voel me super. Maar ben nog steeds slank? Soms vraag ik me af of er wel werkelijk iets in m'n buik groeit..."
Sher
"14+2 nooit zwak ziek of misselijk geweest. Voel me heel goed! Ienimini buikje"
Mya
"Week 15 na 11 weken overgeven en super vermoeit zijn komt mijn energie terug. Mijn buik is mega al voor 15 w geslacht nog niet bekend"
Hanneke
13 weken zwanger 15 weken zwanger
Deel deze pagina op:

Helaas

Onze website www.berichtjeuitjebuik.nl is niet beschikbaar voor Internet Explorer versie 8 en lager

Om deze website te kunnen bekijken, adviseren we Internet Explorer 9 of hoger, Google Chrome, Firefox of Safari.